Connect with us

Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή φωτογραφία με την 7 μηνών κόρη της για τον Νοέμβριο
Μια γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της, Ξένια, επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για να καλωσορίσει τον Νοέμβριο. Η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της με την επτά μηνών κορούλα της, η οποία έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της.

Δείτε τη φωτογραφία:

2

stigmiotypo-othonis-2026-11-01-21.49.52

1-4

Το απόγευμα της Κυριακής 1ης Νοεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία κρατά απαλά το μικροσκοπικό χεράκι της κόρης της. Η Ξένια βρίσκεται ξαπλωμένη, ενώ η μητέρα της έχει πιάσει το χέρι της, σε μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή.

«Sweet November. Καλό μήνα…», έγραψε η παρουσιάστρια πάνω στη φωτογραφία, στέλνοντας τις ευχές της για τον καινούργιο μήνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 3 Απριλίου 2026, όταν υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Από τότε, η μικρή Ξένια έχει αποκτήσει ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητα του ζευγαριού, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται κατά καιρούς στιγμές από τη νέα της ζωή ως μητέρα.

Η ξεκαρδιστική αντίδραση της μικρής Ξένιας στο σπανάκι
Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ένα αστείο περιστατικό με την κόρη της, το οποίο προκάλεσε χαμόγελα.

Η συζήτηση είχε στραφεί στη διατροφή των μωρών και στις τροφές που αρχίζουν σταδιακά να δοκιμάζουν. Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι η μικρή Ξένια έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία, ωστόσο δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με όλες τις γεύσεις.

Μάλιστα, η πρώτη της γνωριμία με το σπανάκι αποδείχθηκε μάλλον αποτυχημένη, καθώς η έκφραση του προσώπου της δεν άφησε καμία αμφιβολία για το αν της άρεσε.

«Με τον Πέτρο Συρίγο έχουμε τον ίδιο παιδίατρο, τον Ανδρέα Περυβολάκη. Χθες που λέγαμε για σκόρδο, μου λέει ο παιδίατρος ότι είναι της άποψης ότι φυτρώνει στη γη να αρχίζει να το δοκιμάζει το παιδί σου. Χθες λοιπόν, να σας πω ότι έφαγε σπανάκι και τέτοια αηδία στο πρόσωπό της δεν έχω ξαναδεί. Δεν το ήθελε το σπανάκι. Έβαλα μέσα και γλυκοπατάτα και λαδάκι», είχε περιγράψει γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να συνδυάζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τη φροντίδα της κόρης της, ενώ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τις μικρές καθημερινές στιγμές που ζει με την Ξένια και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Advertisement