Όλοι κοιτούσαν την Μαρία Μπεκατώρου: Έγινε νονά στη Κεφαλονιά – Η τελετή και η εντυπωσιακή της εμφάνιση (Φωτογραφίες)
Ευτυχισμένες στιγμές ζει η Μαρία Μπεκατώρου καθώς όπως αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά η παρουσιάστρια σήμερα, Τετάρτη 19 Αυγούστου βάπτισε το αγοράκι ενός στενού της ζευγαριού στην Κεφαλονιά, με την ίδια να λάμπει από χαρά. Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας βλέπουμε στιγμιότυπα από την τελετή αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση που έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του parapolitika.gr, η παρουσιάστρια βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα, όπου στις 18:30 πραγματοποιήθηκε το μυστήριο. Η Μαρία Μπεκατώρου για την περίσταση επέλεξε ένα ροζ μάξι φόρεμα με βολάν και τιραντάκι και μαύρα ανοιχτά παπούτσια, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της.
Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ευάγγελος – Χρυσοβαλάντης, προς τιμήν του παππού του. Μετά τη βάφτιση, ακολούθησε η δεξίωση στη βίλα της οικογένειας του νεοφώτιστου, στη Λακήθρα, όπου συγγενείς και φίλοι γιόρτασαν μαζί τη χαρμόσυνη περίσταση.



