Καραβάτου – Φερεντίνος: Μόλις μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τους παρουσιαστές – Η αποκάλυψη που όλοι περιμένανε
Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της σεζόν είναι της Κατερίνας Καραβάτου και του Χρήστου Φερεντίνου. Το δίδυμο αναλαμβάνει το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1, μετά την αποχώρηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.
Το πρώτο teaser είναι στον αέρα, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης προκειμένου να τους υποδεχτεί στην επαγγελματική οικογένειά της.
Στην ΕΡΤ1 οι αλλαγές είναι γενικά περιορισμένες για την επόμενη σεζόν, καθώς η δημόσια τηλεόραση δείχνει να επενδύει στη σταθερότητα. Ο Κρατερός Κατσούλης και η Μαρία Ηλιάκη συνεχίζουν στο «Νωρίς-Νωρίς», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθεί το «Πρωίαν σε είδον». Το Σαββατοκύριακο παραμένει στα χέρια της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη, ενώ η σημαντικότερη αλλαγή αφορά το «Στούντιο 4».
ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ
Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στα Πολιτικά Ευβοίας. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 16.45 και κοντά στο σημείο έναρξής της υπάρχουν διάσπαρτες οικίες.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 20ης ΕΜΟΔΕ και 8 πυροσβεστικά οχήματα ενώ για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, υδροφόρες και μηχανήματα έργου του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η περιοχή σήμερα βρίσκεται σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορίας 3) ενώ πνέουν άνεμοι εντάσεως έως και 4 μποφόρ.
Σημειώνεται ότι στο σημείο μεταβαίνει το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.