Connect with us

Μια ιδιαίτερα χαρούμενη περίοδο διανύουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, οι οποίοι απολαμβάνουν κάθε ημέρα δίπλα στην κόρη τους, Ξένια.
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία της να γίνει μαμά, και δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται στο πόσο ευτυχισμένη νιώθει.

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

xenia-1

Μάλιστα, μέσα από μία νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε πόσο όμορφο είναι το πρώτο της καλοκαίρι ως μαμά!

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογράφισε την μικρή Ξένια και είπε μία γλυκιά καλημέρα στους διαδικτυακούς της ακόλουθους.

Όπως θα δείτε η μονάκριβή της φοράει ένα άσπρο κορμάκι το οποίο γράφει επάνω: «Να σε Πάρο αγκαλιά;».

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην Πάρο αφού ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δραστηριοποιείται στο Κυκλαδίτικο νησί.

Advertisement